Nexus raste s selitvijo v nove prostore

  14. 03. 2018

Komponente podjetja Nexus so vzele nove poslovne prostore, da bi nadaljevale rast podjetja.

Novi objekt - v rastočem poslovnem okrožju Heysham Gateway - pomeni, da lahko podjetje še naprej razvija in razvija proizvodne linije, ki so na voljo strankam. V zadnjem času je Nexus postal distributer v Združenem kraljestvu za elektroniko Ruffy in dodal novo ponudbo igralnih palic in kontrolorjev za ponudbo podjetja.

Direktor podjetja Nexus Martin Tomlinson je dejal: "Naše podjetje se je v zadnjem letu hitro razširilo in potrebovali prostore z zmogljivostjo za učinkovito hišo večjega obsega zalog. "Naše obstoječe prostore smo zgrabili v Catonu. Kot rastoče podjetje potrebujemo prostor za razširitev in to je odličen kraj za to. "

Poleg dodatnih pisarn in večje skladiščne in skladiščne enote, 1300 kvadratnih metrov prostora daje podjetju prostor za njihovo nadaljnjo širitev.

Območje Heysham Gateway je dom številnih visokotehnoloških podjetij, vključno z Dong Energy, Heysham Power Station, številnimi posameznimi podjetji in zasedenim pristaniščem Heysham.
Od leta 2016, ko je povezovalna cesta 140 mio Bay Gateway znatno izboljšala povezave z avtocestnimi povezavami do poslovnega okrožja Heysham, je območje postalo prednostna naloga za lokalne načrtovalce, ki želijo izkoristiti rast v pristanišču in naložbe v energetski sektor.
Povezovalna cesta je osvojila nagrado British Economic Industries Awards 2017 za gospodarsko infrastrukturo leta, ki priznava svoj prispevek k gospodarski rasti na tem območju. Heysham je zato idealen kraj za inovativno podjetje, kot je Nexus, da bi se naselili in izkoristili precej izboljšane prometne povezave , lokalne gospodarske rasti in regeneracijskih načrtov.
Daleč od tega, da je izključno industrijsko območje, mesto ponuja najboljše iz obeh svetov - zahodno od Gatewaya je zaliv Morecambe, ki je zelo pomembno območje za prosto živeče živali, posebne ptice in ima evropsko pomembnost za njegovo biotsko raznovrstnost.